rss
email
twitter
facebook

11 Haziran 2010 Cuma

Sonisphere İstanbul

Festivallerin En Büyüğü İstanbul’da !
Rock ve metal müziğin efsane isimleri Haziranda İstanbul’da!
Geçen yıl Almanya, Hollanda, İspanya, İsveç, İngiltere ve Finlandiya’da gerçekleşen festival, bu yıl İstanbul’da.
Toplamda 11 ülkede gerçekleşecek olan ve dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Sonisphere Festival bu sene Purple Concerts organizasyonu ile İstanbul’da da gerçekleşiyor.
Rock müziğinin en güçlü isimleri, en iyi şovları 25 – 27 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da olacak. Heaven & Hell, Rammstein, Manowar, Alice in Chains ve daha pek çok ünlü isim, akıllarda kalacak anlar yaşatmaya geliyolar. Manga ve Hayko Cepkin gibi yerli isimlerinde yer alacağı festival merakla bekleniyor.
3 gün sürecek bu festivalde bu sene kamp imkanı olmayacağı açıklandı. Konsere katılımının günlük 50 bin kişi olduğunu açıklayan organizasyonun mimarı Siyabend Suvari, gelecek yıl kamp imkanı sağlamayı amaçladıklarını ve bir sonraki yıl sahne alacak iki büyük ismi festival gerçekleşmeden açıklamak istediklerini de sözlerine ekledi.
25 – 26 – 27 Haziran’ da Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda gerçekleşecek olan festival, Türkiye tarihinin en önemli organizasyonlarından biri olma yolunda ilerliyor.
Metallica ve Rammstein 2 saat sahnede kalacakları açıklandı. Rammstein’ın dokuz, Metallica’nın yedi tırla İnönü Stadı’nda görsel şölen sunacağı, festivalin maliyetinin 5 bin dolar olacağıda açıklanan bilgiler arasında. 
ESRA ERMİŞ

0 yorum:

Yorum Gönder