rss
email
twitter
facebook

12 Haziran 2010 Cumartesi

Efes One Love Festival Başlıyor !

Bu yıl 9.su Düzenlenecek Olan Yazın Habercisi olan Büyük Açık Hava Festivali; Efes One Love Festival, Yine Çok Ses Getirecek.

Groove Armada, The Ting Tings, Sophie Ellis-Bextor, Fischerspooner, The Whitest Boy Alive ve Wild Beasts gibi devlerin yanı sıra birçok özel sanatçıyı ağırlayacak olan festival, 19 – 20 Haziran’da santralistanbul’da düzenlenecek. 

Saat 14.00 ‘da kapılarını açacak olan festivalde, eğlence gün boyu devam edecek. Aynı zamanda Türkiye ‘nin umut vaat eden yeni grupları, yeteneklerini sergilemek için Samsung – Senin Sahnen platformunda kendilerine yer bulacaklar. Parmak güreşi ve birbirinden dokunmatik aktivitelerin yanı sıra, Ramadan, Neşeli Milis, Soaked, Dengesiz Herifler, Ars Longa ve Kung-Fu gibi yeni Türk grupların konserleriyle Samsung - Senin Sahnen'de eğlence geç saatlere kadar devam edecek. 

Muhteşem bir hafta sonuna yaşatacak olan Efes One Love Festival, 19 Haizran Cumartesi günü Groove Armada, Fischerspooner, The Whitest Boy Alive, Sattas, Multitap; 20 Haziran Pazar günü ise The Ting Tings, Sophie Ellis-Bextor, Wild Beasts, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions featuring Erik Truffaz, The Revolters ve Gizli Özne müzikseverlerin karşısına çıkacak. 
ESRA ERMİŞ 

0 yorum:

Yorum Gönder