rss
email
twitter
facebook

12 Mart 2010 Cuma

Vicdan Konulu Kısa Filmini Çek Uzun Metraj Olsun


Vicdan Filmleri projesi katilimcilarini bekliyor.

Uluslararası Hrant Dink vakfinin duzenledigi Vicdan Filmleri projesine son katilim tarihi 31 Mart 2010'a, jurinin belirledigi 20 filmi aciklama tarihi de Haziran 2010'a alinmisti. Proje gonulluleri, Vicdan filmleri projesinin katilimcilarini bekledigini bir kez daha hatirlatmak istiyorlar.

Vicdan Filmleri Turkce, İngilizce ve Ermenice olmak uzere 3 ayri dilde icerige ev sahipligi yapacak. Tum kisa filmler ayri ayri halk ve juri oylamasina tabi tutulacak. Juri uyeleri arasinda Costa Gavras, Georges Moustaki, Harutyun Khachatryan, İbrahim Betil, Lale Mansur, Nebahat Akkoc, Omer Madra, Rakel Dink, Rela Mazali, Serge Avedikian, Serra Yilmaz, Vaughan Pilikian ve Yildirim Turker bulunuyor.

Profesyonel/amatör herkesin "vicdana dokunan" her konuda kisa filmlerine acik olan proje sonucunda secilen filmler uzun metrajli bir film haline getirilecek.

Projenin web sayfasi: www.vicdanfilmleri.org
Proje ile ilgili daha fazla bilgi iceren Banu Güven'le yapilmis bir roportaja da http://www.altyazi.net/soylesiler/vicdan-filmleri-7-60.aspx adresinden ulaşmak mümkün.

0 yorum:

Yorum Gönder