rss
email
twitter
facebook

29 Nisan 2010 Perşembe

12. Uluslararası Eskişehir Film Festivali


1-11 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olan 12. Uluslararası Eskişehir Film Festivali 1 Mayısta törenle başlayacak.

Festival Başkanı Prof. Dr Gülseren Güçhan, Sinema Günlerinin geçen yıllar boyunca sürekli gelişerek tüm kenti kucaklayan bir film festivaline nasıl dönüştüğünü açıklayan iki önemli şey olduğunu söyledi: “Anadolu Üniversitesi'nin Eskişehir'in kültürel hayatında pek çok ilkleri başlatan, öncülük eden güçlü kurumsal kimliği ve başkanından afiş tasarlayanına, sinema salonunda yer gösteren, fotoğraf çeken, haber yapanına kadar kimi öğrenci kimi öğretim üyesi hepsi üniversiteli ‘başka yerde olmayan' ekibi..

Söyleşilerle de desteklenecek olan festivalin programı da belli oldu. Cinebonus sinemalarının da sponsor olduğu festivalin programı:

Karakter tasarım ve canlandırmanın Mürsel Fındıkoğlu'na ve müziklerinin Esra Kınıklı'ya ait olduğu festival açılış teaser'ı ise gerçekten başarılı. İzlemek ve festival hakkında daha geniş bilgi almak için:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=383485597547&oid=6278083226
http://eskfilmfest.anadolu.edu.tr/

0 yorum:

Yorum Gönder