rss
email
twitter
facebook

13 Mart 2010 Cumartesi

Sınırlar Yörüngeler Yarışması Başladı


Siemens Sanat'ta "Sınırlar Yörüngeler 07-08" yarışması başladı

Siemens Sanat; genç sanatçıları desteklemek amacıyla ilk kez 2007 yılında düzenlemiş olduğu "Sınırlar Yörüngeler" yarışmasının bu yıl dördüncüsünü düzenleniyor. "Sınırlar Yörüngeler 07-08" yarışması için başvurular 15 Şubat-9 Nisan arasında yapılabilir.

Alan gözetmeksizin tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmaya hem bireysel hem de grup çalışmalarıyla katılmak mümkün. Başvuru sahipleri yarışmaya son üç yıl içerisinde her türlü içerik ve malzeme ile üretmiş oldukları en fazla üç eserle katılabiliyor. Adayların Siemens Sanat'ın web sitesi üzerinden yarışma başvuru formlarını doldurduktan sonra, başvuru dosyalarını 9 Nisan 2010 Salı günü saat 17.00'ye kadar Siemens Sanat'a ulaştırmaları gerekiyor.

Sergi Değerlendirme Kurulu; Canan Beykal, Mürteza Fidan, T. Melih Görgün, Gülçin Özdemir ve Emre Zeytinoğlu'ndan oluşuyor.

"Sınırlar Yörüngeler" yarışması sonucunda, sergilenmeye layık görülen genç sanatçıların çalışmaları Mayıs ayından itibaren Siemens Sanat'ta seyircisiyle buluşacak. Başarılı görülen yapıtların sergileneceği 'Sınırlar Yörüngeler 07' ve 'Sınırlar Yörüngeler 08' isimli iki etkinlikle devam edecek.

0 yorum:

Yorum Gönder